Vær med til NaturKREA og lav dine helt egne grankogledyr

Profilbillede
dato

Fra den 1. november af har Mariagerfjord Bibliotekerne og Kunstetagerne sørget for, at I kan være med til at lege med både natur og kunst, når konceptet NaturKREA sættes i gang. 

NaturKREA er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne og Kunstetagernen, der handler om at binde natur og kunst sammen. Det betyder, at I, fra den 1. november til og med den 5. november, kan hente en NaturKREA-pose på et af bibliotekerne. 

Det er i den betjente åbningstid på Arden, Hadsund, Hobro og Mariager Bibliotek, at i kan afhente NaturKREA-posen. Posen indeholder forskellige materialer, der gør, at I kan lave jeres egne dyr ud af grankogler. I kan omdanne grankoglerne til alt fra en pingvin til en ugle eller et helt tredje dyr. I poserne er der vejledninger, som I kan benytte jer af, men I kan også finde på jeres helt egne grankogledyr. 

Der vil desuden også være instrukser til, hvordan I kan tage flotte naturbilleder af dyrene med jeres telefon. 

De flotte naturbilleder kan I sende til ingeo@mariagerfjord.dk, hvorved I giver tilladelse til, at billederne må blive delt af biblioteket. Billederne vil blive offentliggjort på bibliotekernes hjemmeside.  

Både poserne og den digitale fernisering af børnenes naturbilleder er et samarbejde mellem bibliotekerne og Kunstetagerne, der i perioden den 14. august til og med den 13. november udstiller værker af Erland Knudssøn Madsen, hvis inspirationskilde er naturen.

Kilde: Redaktionen