Vær aktiv udendørs med Hadsund Hallerne

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Nu har du chancen for at komme ud og nyde den friske forårsluft, samtidig med, at du får dyrket motion i fællesskab med andre aktive og friske sjæle. Hadsund Hallerne tilbyder nu gratis udendørs motionshold.

Det er de motionshold, man måske allerede kender fra Hadsund Hallernes indendørs arealer, der nu rykker udenfor for en stund.

Det bliver helt gratis at deltage, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted, hvis man allerede sidder og tripper lidt derhjemme.

Den gratis holdtræning gør sig gældende, hvis man tilmelder sig projektet “Gang i Mariagerfjord” her.

På denne side kan man også kunne læse mere om, hvad “Gang i Mariagerfjord” er for noget - og hvilke andre sjove aktiviteter dette projekt kommer til at byde på, hvor man for eksempel kan deltage i Mariagerfjords gå-udfordring.

De gratis hold, som man kan deltage i, i forbindelse med Hadsund Hallernes motionshold vil være:  

  • Torsdag fra klokken 17.00 til 18.00, hvor der tilbydes klassisk cirkeltræning med fokus på hele kroppen. 
  • Lørdag fra klokken 9.00 til 10.00, hvor der tilbydes en hyggelig fælles gå tur, med mulighed for en snak om alting. Her kan alle være med.
  • Søndag fra klokken 9.00 til 10.00, hvor der tilbydes zumba for begyndere - og det betyder, at alle også kan være med her.

Tilmeldingen til motionsholdene foregår via SMS til Hadsund Hallernes instruktør Andrea på telefon 92 25 49 68.  

Første træning vil være torsdag den 6.maj, lørdag den 8. maj og søndag den 9. maj.  

Hertil vil muligheden for at deltage i den gratis holdtræning, på de udbudte udendørshold, være mulig at benytte sig af til og med uge 26.

Så tag familien, kollegaerne eller vennerne under armen og kom ud og nyd det gode vejr, samtidig med, at I år brugt jeres kroppe.

Flere artikler