Tilmelding åben: sæt gang i Mariagerfjord

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Tilmelding til idrætshallerne i Mariagerfjord Kommunes nye gå-udfordring, “Gang i Mariagerfjord”, er nu åben, så tag din familie, kollegaer eller venner under armen og kom ud og oplev skønne Mariagerfjord.

Gå-udfordringen tager udgangspunkt i gåture, hvori der vil være spændende twist af både lokal konkurrence og følelsen af fællesskab. Udfordringen vil byde på spændende ruteforslag i hele Mariagerfjord kommune, så man måske kan komme ud og opleve nye, usete kroge af kommunen.

Hertil får deltagerne mulighed for at logge deres kilometer, hvorfor man kan konkurrere mod hinanden. Der vil også være lækre præmier, man kan vinde via lodtrækning.

Hjerteforeningen, LOF, Spejderne og Ældresagen er også med, hvor de undervejs i forløbet vil stå for en række sideaktiviteter, som for eksempel guidede gåture og andre former for både træning og aktivitet generelt.

Åbningen af “Gå i Mariagerfjord” vil blive markeret med et åbningsforedrag af professor og forfatter Bente Klarlund, forfatter af bogen “Gå - så går det nok”, der skal være med til at give et spark motivation inden udfordringen for alvor starter.

Deltagelsen hertil vil koste 69 kroner, men efterfølgende gå-foredrag og alle andre aktiviteter i maj måned vil være gratis.

Kom ud og nyd den smukke natur

Formålet og idéen med projektet er at få folk ud at bevæge sig i maj måned - og på den måde give inspiration til, hvordan man kan opleve den smukke natur, som Mariagerfjord har at byde på. Derudover er selve de sundhedsmæssige fordele også i centrum, både de psykiske og fysiske.

Mariagerfjord er et naturskønt område, der i den grad inviterer til opstart af gå-fællesskaber - og dem er der kommet mange af de seneste år.

Derfor ønsker idrætshallerne at forstærke denne proces med et initiativ, der kan give endnu mere inspiration og motivation til at nyde godt af Mariagerfjords natur i fællesskab med andre.

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig udfordringen, skal du gå ind på www.gangimariagerfjord.dk, hvor du skal angive en idrætshal, som du ønsker at gå for.

Valget af idrætshal skal være med til at skabe sammenhold mellem deltagerne, hvorfor der også vil blive tilbudt ekstra aktivitet fra de respektive idrætshaller.

Du kan også læse meget mere om projektet på siden.


Flere artikler