Optakt til Ordkraft: HjerneRo

Profilbillede
dato

Har du tankemylder eller bekymrer du dig for meget? Kunne du tænke dig at få Hjernero og mere overskud? I dette foredrag kan du møde Martin Riis Kastrup, der er psykolog og medforfatter til bogen "HjerneRo".

Martin Riis Kastrup har på egen krop erfaret, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero.

Da han fik konstateret kræft, lærte han, hvordan bekymringer kan føre til stress og udbrændthed. Sammen med kollegaen Mads Hyldig fandt han ud af, at hvis vi skal få ro i hjernen, handler det om at få bedre kontrol over, hvad vi tænker, for som de understreger, er det minimalt, hvad vi rent faktisk har, som vi kan ikke styre, hvilke tanker vi får, og hvor tit de opstår. Men vi kan ændre den måde, vi håndterer dem på.

Kig forbi dette foredrag med manden bag bogen "HjerneRo" og bliv klogere på:

Hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer

Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier

Hvordan du kan bruge HjerneRo til at finde balance i dit arbejdsliv.

"HjerneRo" handler i alt sin enkelthed om at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at du oplever at være stresset - ikke nødvendigvis dine omstændigheder.

Når du lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil dit stressniveau falde helt af sig selv. Det resulterer i meget mere overskud og nærvær til at gøre dét, der er vigtigt for dig.

Entré: 25 kr

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.