Nyd påsken i Hadsund bymidte

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Hadsund Handel har, i anledning af påsken, udvidet åbningstiderne for byens forretninger lørdag den 3. april. Du kan derfor, trods coronarestriktionerne, med fordel tage din familie, venner eller partner i hånden og smutte ned i byen, hvor den gode påskestemning kan nydes på forskellig vis.

Gækkebreve og bæredygtig lørdag

Påsken fejres ekstra meget i år, da den årlige præmie i byens påskekonkurrence er byttet ud med hele 39 muligheder for at få gevinst. For at være med i konkurrencen, skal der indleveres et gækkebrev i en af Hadsund Handels medlemsbutikker. Der er altså rig mulighed for at både børn og barnlige sjæle kan hygge sig med påskeaktiviteter - og måske oven i købet være så heldige at komme hjem med et påskeæg. 

Udover gækkebrevskonkurrencen, så er der også skabt et tema for årets påskefejring. Temaet læner sig lidt op ad byens Urban Living udstillinger, der er placeret både på Torvet, i gågaden og ved Butikscentret. Temaet er nemlig Bæredygtig Lørdag, hvor Urban Living blandt andet har lavet nye og anderledes stole af genbrugstræ - og hertil sørget for en hyggelig bymidte. Det er samtidig også oplagt at gå på opdagelse i nogle af butikkernes bæredygtige sortiment.

Se det magiske påsketræ

Byens børnehaver har i de tidligere år malet flere hundrede påskeæg. Disse påskeæg hænger denne påske rundt omkring i byen, som for eksempel i Butikscenter Hadsund. Det specielle i år er dog, at flere hundrede af æggene hænger i det store træ, der er placeret på byens torv. Så et smut forbi her vil helt sikkert være med til at sætte det perfekte punktum for en god påskelørdag i Hadsund. 


Flere artikler