Med døden på arbejde

Profilbillede

Tirsdag d. 15. marts kan du komme til nervepirrende foredrag, når retsmediciner Hans Petter Hougen øser ud af de mange rystende fund, som han har været vidne til i form af sin profession. 

Verden rystes fra tid til anden af grufulde hændelser – hændelser, der inkluderer brande, mord, tsunamier og terrorangreb.

Det er dog ikke alle, der kan nøjes med at græmmes over det i aviserne. For retsmediciner Hans Petter Houge er dette hverdag, han er nemlig én af de personer, der står for at hjælpe med at opklare mange af mysterierne omkring omstændighederne.

Arbejdet som retsmediciner består i høj grad af at foretage lægelig undersøgelse af ofrene – hvad enten det drejer sig om børn eller voksne, der har været udsat for fysiske, psykiske eller seksuelle hændelser og overgreb.

Døden - En tro følgesvend

En fællesnævner for alle sager, der skal undersøges er, at døden altid er med som ledsager. De mange rystende fuld har denne norske foredragsholder sammen med kollegaen Sidsel Rogde skrevet en bog om – bogens titel er ’Med døden på arbejde’.

Såvel bog som foredrag omhandler bl.a. fund og undersøgelser fra branden på Scandinavian Star, tsunamien i Thailand samt terrorangrebene i Oslo og Utøya.

Der er lagt op til hårrejsende foredrag med indblik i virkelighedens verden fra en retsmediciner med en lang karriere bag sig.

Se mere om arrangementet her.

Kilde: Redaktionen