Kom til EU-dag og få en forsmag på det store folkemøde

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Er du EU-interesseret? Så kom til EU-dag allerede den 28. august og få en forsmag på det store EU-folkemøde, der først løber af stablen i sensommeren 2022.

I sensommeren 2022 kommer Mariager til danne ramme for det store EU-folkemøde, men du kan allerede opleve en dag i EU’s tegn den 28. august. Her vil der, i Mariager, være mulighed for at mødes og diskutere de spørgsmål, som vi alle kan have på hjertet i forhold til det europæiske samarbejde - og dette vil være i helt uformelle rammer.

Det er Europabevægelsen, der er arrangør for denne dag - og de kan allerede nu annoncere at både Radikale Venstre, Konservative, SF, Venstre, Dansk Industri, Ingeniørforeningen, Lægemiddelindustriforeningen, Krifa, Dansk Metal, 3F, Eurowind Energy og PlanBørnefonden vil være deltagende på dagen. 

Stine Bosse, der er formand for Europabevægelsen, er derfor heller ikke i tvivl om, at der, på dagen, vil blive sat gang i en god og livlig debat omkring EU og det europæiske samarbejde.

EU-dagen er, ifølge Stine Bosse, vigtig, da EU har en stor indflydelse på vores daglige liv. Det er derfor vigtigt at få sat gang i en debat omkring, hvad det er for et EU, vi ønsker os. 

Denne dag er dog kun en forsmag på det store europæiske folkemøde, Political Festival of Europe”, der vil blive afholdt i sensommeren 2022. Her vil deltagere fra hele Europa være tilstede. 

Hvis du er interesseret i at læse mere om EU-dagen, der kommer til at foregå den 28. august, kan du klikke dig ind på hjemmesiden her - og du kan også læse mere på Facebook-siden “EU-dagen i Mariager”. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler