Klejnsmed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Klejnsmed til produktionen i Hadsund-afdelingen

Hvis du trives med at være på en arbejdsplads, hvor der løbende sker forandringer, så kan du være den nye kollega, vi leder efter.

Da vi har travlt, søger vi en ekstra medarbejder, der skal arbejde som svejser. Du kommer til at arbejde i et TEAM af dygtige, erfarne klejnsmede. Hvis du laver et præcist håndværk, har god tegningsforståelse og leverer et arbejde i høj kvalitet; så kan det være dig, vi leder efter.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med TIG svejsning
  • Har uddannelse som klejnsmed
  • Er skarp i tegningslæsning
  • Har brugt din uddannelse i produktionsvirksomheder
  • Har god forståelse for IT
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, og at du trives med at have mange forskellige smedeopgaver. Du skal være fleksibel og indstillet på at bidrage til, at vi i fællesskab når i mål med opgaverne. Du er en god sparringspartner for dine kolleger, når der tales om udfordrende arbejdsopgaver. I det hele taget er du en god kollega, som trives i en travl hverdag.

Som person forventer vi, at du besidder en god portion humor og har et glimt i øjet. Du er en teamspiller og bidrager positivt til holdet.

Virksomheden tilbyder:

Vi har en tillidsfuld kultur, hvor der er plads til selvstændig planlægning af arbejdsopgaverne, og du får frihed under ansvar. Vi har fokus på vidensdeling og sparring på tværs af afdelingerne omkring nye idéer og initiativer. Vi har en god personaleforening, hvor vi løbende har sociale tiltag, som er med til sikre et godt arbejdsmiljø og trivsel.

Herudover kan vi tilbyde:

  • Afvekslende opgaver
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring
Har du spørgsmål angående stillingen, kan du kontakte:

Produktionsleder Renè Ranum, tlf. 48 80 75 83

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - vi ansætter, når de rigtige kandidater er fundet.

TRECO-gruppen udvikler, konstruerer og producerer tyndpladeprodukter og automationsløsninger i tæt samarbejde med leverandører og kunder. Som medarbejder hos TRECO oplever man en hverdag med ansvar, hurtig udvikling og samarbejdende kolleger. Vi er tilgængelige, åbne og oprigtige i vores tilgang til samarbejde, og vi ser muligheder frem for begrænsninger. Virksomhederne er ordreproducerende og leverer produkter til såvel ind- som udland.

TRECO-gruppen ekspanderer og har pt. ca. 250 ansatte i Aalestrup og Hadsund. I Aalestrup er TRECO på fire adresser på i alt ca. 26.000 kvadratmeter. I Hadsund har TRECO 8.500 kvadratmeter på en adresse.

TRECO Postal er hjemmehørende på den ene af adresserne i Aalestrup. Treco Postal udvikler og sælger egne produkter, og forventes at gennemgå en betydelig vækst i de kommende år.

For nærmere information besøg vores hjemmesider på www.treco.dk og www.treco-postal.com.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Treco AS - Ringvejen, Elmegaardsvej, 9620 Aalestrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030594

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet