Inspiration til regnvejrsdagene: disse film spiller i Hadsund Biograf i uge 31

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Det danske sommervejr er som altid utilregneligt. Der er solskinsdagene, der tilbringes under den åbne himmel med afslapning, leg, god mad og kolde drikkevarer, mens regnvejrsdagene kan være lidt sværere at fylde ud.

De er dog en oplagt mulighed til at tage filmhyggen lidt ud, så al tiden ikke bruges inden for hjemmets fire vægge. Herunder kan du læse, hvilke film, der går i Hadsund Biograf i uge 31 - og finde inspiration til din næste regnvejrsaktivitet. 

The Ice Road (mandag til søndag)

The Ice Road er en action/thriller film, der handler om en diamantmine, der kollapser i det nordlige Canada. Her må Mike McCann (Liam Neeson) lede en redningsmission, der skal foregå over det frosne ocean, for at redde de overlevende minearbejdere. 

Det er en vanvittig og næsten umulig strækning, der venter de tonstunge ice road-lastbiler, som skal køre over den smeltende is og gennem en massiv storm. Mike og hans crew opdager dog, at den største trussel, de vil møde, er en, som de slet ikke har set komme…

Den Gode Spion (mandag til onsdag)

Den Gode Spion er en drama/thriller, der handler om Greville Wynne, som er en forretningsmand, der lever et helt almindeligt liv med sin kone, Sheila, og deres søn i London. 

Dette ændrer sig dog, da han i 1660 opsøges af den britiske efterretningstjeneste, grundet hans mange forretningsrejser i Østeuropa. Han rekruttere nu til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA.

Da han møder sin russiske kilde, Oleg Penkovsky, med kodenavnet Ironbark, starter det, der bliver en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab.

Hvor Kragerne Vender (torsdag til søndag)

Hvor Kragerne Vender er en dansk drama/komedie, der handler om den unge forfatter Laura, som har lagt afstand til sin familie på landet og slået sig ned i København, hvor hun lever et kunstnerisk bohemeliv.

Da hun vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i sin brors bryllup, indser hun, at han er ved at gifte sig med hende værste barndomsfjende, Catrine. Det går samtidig også op for Laura, at Catrine har overtaget hendes plads i familien - en plads, som Laura nu inderligt ønsker at få tilbage. 

Hvor Kragerne Vender er et skønt og humoristisk familiedrama, der handler om, hvordan vi - uanset, hvor gerne vi vil det - ikke kan løbe fra vores fortid, og der hvor vi kommer fra.

Buster Oregon Mortensen (lørdag til søndag)

Buster Oregon Mortensen er en børne/familiefilm, der handler om Buster, som går i en helt normal folkeskole. Her underholder han sin ligeglade klasse med trylleshows til enhver given lejlighed. 

Denne sommer får han dog chancen for at vise hele byen, hvad han kan, da byen afholder talentshow. Buster har bare mange jern i ilden, da han også er blevet forelsket i Joanna, mens hans bedste ven Hr. Larsens tilstand forværret, og hans familie har oven i hatten også brug for ham.

Men det er, også her, troen, håbet og kærligheden der sejrer. Sådan er det nemlig i Buster Oregon Mortensens verden.

Flummerne (lørdag til søndag) 

Fummerne er en animations/tegnefilm for børn og voksne. Måske kender i allerede Flummerne? Flummerne er nuttede, pelsede, donut-formede fyr, og du kan nu komme på eventyr med Op og Ed, der er flummer-søskende. 

De to flummer-søskende rejser ved et uheld fra år 1835 frem til nutidens Shanghai. Her ser de for allerførste gang trafik, de smager på fastfood - og værst af alt, så finder de ud af, at flummere er uddøde.

Nu er det op til Op og Ed at redde deres arts overlevelse - og måske kan de endda ændre på historiens gang? 

Hvis en af ovenstående film har vakt din interesse, og du også trænge til at rykke filmhyggen væk fra sofaen, kan du læse meget mere om tider inde på Hadsund Biografs hjemmeside.

Kilde: Redaktionen