Halloween i Hadsund Bio

Profilbillede
dato

Efterårsferie betyder også Halloween - og det kan I fejre i Hadsund Bio i efterårsferien, hvor både familiefilmen “Forsvundet til Halloween” og gyserfilmen “Halloween Kills” bliver sendt.

Derudover er der stadig også mulighed for at se den nye James Bond-film “No time to die” og den animerede familiefilm “Boss Baby”. Herunder kan I læse mere om, hvad de to halloween-film handler om, og hvilke dage de går.

Forsvundet til Halloween (man-søn)

Forsvundet til Halloween handler om Asger og Petra, der for nylig har mistet deres far. Det er derfor deres første halloween uden ham, samtidig med, at Asger også har mistet sit venskab til deres nabo Esther, fordi de to er gledet fra hinanden. Der er derfor lagt op til en anspændt aften i familiens skød. 

Det hele ændrer sig dog, da Petra pludselig forsvinder sporløst, hvorfor Asger og Esther igen må stå sammen for at kunne finde den forsvundne lillesøster. 

De to gamle venner tager ud i den skøre halloween-aften, hvor de, i deres søgen efter Petra, støder på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og en masse udfordringer, som de skal overkomme, før de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor. 

Halloween Kills (man-søn) 

Halloween Kills handler om Laurie Strode, der er på vej på hospitalet med livstruende skader. Det er hun sammen med sin datter Karen og barnebarnet Allyson. De tror alle, at de endelig er kommet det maskerede monster, Michael Meyers, til livs, da de har efterladt ham fanget og omspændt af flammer i Lauries brændende hus. 

Det skal dog vise sig, at det er lykkedes Michael Meyers at undslippe Lauries fælde - og derfor kan han nu fortsætte sit rituelle blodbad. Laurie må, udover at kæmpe mod sine smerter, også forberede sig på at skulle forsvare sig mod Michael - og hertil ansporer hun Haddonfield til at tage kampen op mod det næsten ustoppelige monster. 

De tre Strode-kvinder beslutter, sammen med en gruppe af overlevende fra Michaels første massakre, at tage sagen i egen hånd, og en gang for alle gøre det af med ham. Ondskaben skal dø i aften.

Tør i at tage ind og se en af de to film? Så find billetter og tider lige her.

Kilde: Redaktionen