Forårssol og flere vaccinationer giver nye muligheder for Hadsund Handels ambitioner

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

I takt med, at flere og flere nu bliver vaccineret mod Covid-19, samtidig med, at forårssolen stille og roligt begynder at melde sin ankomst, kan Hadsund Handel igen begynde at have ambitioner om at planlægge og afholde aktiviteter i byen.

Kom til inspirationsdage

I den forbindelse har Hadsund Handel planlagt det, de kalder for ‘Inspirationsdage’. Disse dage bliver afholdt fra den 15. til den 17. april, hvor lækre nyheder vil være på hylderne, klar til at inspirere dig, der skal ud at nyde bymidten og den dejlige forårssol.

Der vil hertil ikke kun stå nye varer klar på hylderne og være gode tilbud, men der vil også være mulighed for, som kunde i Hadsund Handels butikker, at vinde det, man ellers selv ville havde købt og betalt for. 

Det kan lade sig gøre ved, at du skriver dit navn samt kontaktoplysninger bag på en kassebon fra en af butikkerne, hvorefter du afleverer den i den respektive butik senest lørdag den 17. april klokken 14.00. Der vil efterfølgende blive trukket en vinder, der vil få direkte besked.

Til sidst vil der også være mulighed for at shoppe i Butikscenter Hadsund, der måtte åbne sine døre igen den 14. april efter nedlukningen. Husk - udover det gode forårshumør - mundbind, håndsprit og god afstand.

Flere artikler