Fede Smedeopgaver og Nærværende Ledelse i Dynamisk Maskinfabrik

Profilbillede
dato

Vil du have en lydhør ledelse, gode kollegaer og mangeartede smedeopgaver? Til virksomhed ved Hadsundkanten søger HR-Industries

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer i fede håndplukkede teams, som samarbejder om mangeartede svejse- og smedeopgaver.

I denne stilling kommer du b.la. til at arbejde med mag svejs. Rør og bøjninger 2-15 mm

Du har måske en baggrund som tillært, smed, svejser, hvilket gør at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig karakter.

Du er iderig og kan være med til at udtænke kundetilpassede løsninger, hvor der både fremstilles prototyper og store serier. Du har generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet.

Du vil arbejde i et lyst og åbent arbejdsmiljø på en arbejdsplads med en nærværende ledelse, som hele tiden arbejder for at forbedre medarbejdertilfredsheden.

Du vil have fleksible arbejdstider og en god uformel omgangstone.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik ved Hadsund, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00. Tlf. 86423540

Send din ansøgning og dit CV https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000398

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Om HR-Industries:

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069431

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet