Weekenden bød på anmeldelser om hærværk, uorden samt en aktion mod knallerter

Profilbillede
dato

Nordjyllands Politi har haft en travlt weekend og modtaget anmeldelser om hærværk, uorden samt en aktion mod knallerter.

Fredag aften kl. 21:36 modtog politiet en anmeldelse om en gruppe unge mennesker, som spillede høj musik i et parkeringshus på Hornbæksvej. Politiet træffede på stedet 8 unge mennesker fra Hadsund og opland, som alle var mellem 16 - 19 år. Politiet formanede de unge mennesker og skruede ned for musikken. 

Kort forinden kl. 20:49 havde politiet også fået en henvendelse fra Butikscenteret på Himmerlandsgade om en flok unge, som lavede uorden. Da politiet mødte op, havde de unge mennesker forladt stedet. Mikkel Brygmann fra Hobros Politikreds mener, at der er god sandsynlighed for, at der er tale om den samme gruppe af unge mennesker. 

Derudover var der fredag morgen kl. 8:00 en aktion mod knallerter, hvor man stoppede 3 unge mænd fra lokalområdet, som kørte for stærkt på Teatervej. 

Søndag lige efter midnat kl. 00:13 modtog politiet en henvendelse om hærværk på Himmerlandsgade ved Q8, hvor en personbil fik knust en bagrude af ukendte gerningsmænd.

Politiet opfordrer borgere, som kan have set noget mistænkeligt til at kontakte dem på 114. 

Kilde: Nordjyllands Politi