Ugens bolig i Hadsund

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Fjordbakken 23, Hadsund Syd, 9560 Hadsund

1-plans villa i børnevenligt kvarter på Hadsund Syd
Hele familiens drømmebolig kan nu gå i opfyldelse på Fjordbakken 23 på Hadsund Syd. Her bydes du indenfor i en flot 1-plans villa, som fremstår lys og venlig.  

Hadsund Syd er et godt og børnevenligt område, hvor man har nem adgang til den skønne natur og Mariager Fjord. Her kan du roligt lade børnene lege på legepladsen sammen med kvarterets øvrige børn. I Hadsund finder du både indkøb, skole, sportsfaciliteter, børnehave mm. og der er fin cykelsti hele vejen til skolen. Du har ligeledes kun mellem 20-40 min. kørsel til Hobro, Randers og Aalborg.

Villa med mange muligheder
Villaen er opført i 1984 og præsenterer sig selv med det lyse moderniserede køkken fra 2018, hvorfra der er udsigt til brændeovn og spiseplads med plads til hele familien. Herfra er der ligeledes udgang til villaens træterrasse, hvor de lune sommeraftner kan nydes med udsigt ud over villaens have som primært er udlagt i græs. I forlængelse af spisestuen er der åbent adgang til dagligstuen. Yderligere består villaen af et bryggers som er moderniseret i 2006 med vaskeplads, stort badeværelse med walk-in, fordelingsgang, depotrum, tre værelser, samt voksen afdeling med soveværelse og eget badeværelse. 

Villaen råder yderligere over en dobbelt carport og et udhus, som byder på mange anvendelsesmuligheder.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hadsund