Tom går helst sine egne veje

Profilbillede

Tom Pedersen har vidst, at han skulle være ejendomsmægler, siden han i 9. klasse var i erhvervspraktik hos en revisor. Tom har nu været i branchen i 30 år, og drømmen er der stadig. Tom startede ud som selvstændig d. 1. januar 1997, da han var bare 26 år gammel.

”Jeg kan rigtig godt lide friheden ved at være selvstændig - det værdsætter jeg i høj grad”

Netop dette, hvor højt han værdsatte friheden i at være selvstændig, fandt han ud af, da han som 30-årig valgte at sælge sine forretninger til en mæglerkæde.

”Jeg er glad for, at jeg solgte mine forretninger, men jeg ville ikke gøre det igen. Efter omkring ti år i mæglerkæden fandt jeg ud af, at det ikke var mig alligevel. Jeg er ikke en, der går i nogens fodspor. Jeg har en filosofi med, når nogen går én vej, går jeg helst en anden. Jeg gider ikke gå samme vej som alle andre — jeg går helst mine egne veje.”

Tom og to af hans kolleger startede således den virksomhed op, som førte til Mæglerringen.

”I starten lavede jeg alt markedsføring og meget af sagsbehandlingen selv. Men i dag er der en, der laver markedsføring, og en, der laver det meste af sagsbehandlingen — og jeg arbejder mest med alt det ledelsesmæssige. Men jeg synes, det er vigtigt stadig at tage ud til fremvisninger og selv at sælge. Det er jo selve håndværket: at købe og sælge ejendomme.”


Foto: Teamet står altid klar til at hjælpe dig med din bolig 

Det er også netop, hvad Tom holder mest af ved sit job og sin hverdag.

”Jeg kommer rundt og snakker med mange mennesker. Jeg møder alt fra stor glæde til dyb sorg. For mange mennesker er det en særlig betydningsfuld ting at købe hus - det er en stor investering, og det er fantastisk at opleve deres glæde.”

Derudover er det også vigtigt for Tom, at der er et godt arbejdsmiljø — og det er der i Mæglerringen.


Foto: Det såkaldte "Til salg skilt" 

”Vi er ikke alle sammen ens, og der skal være plads til alle. Nogle vil gerne arbejde mere hjemme, mens jeg andre gange kan finde min kolleger på kontoret klokken syv om aftenen. Men det er vigtigt, at de på kontoret har det godt sammen — at der er en god kemi”

Tom har ikke nogle specifikke drømme for Mæglerringen, men det stopper ham ikke i at drømme stort.

”Det kunne være sjovt en dag at nå 100 ansatte, men det kræver nok også en hel anden ledermæssig kapacitet. Og jeg er glad for kontoret og de ansatte, jeg har nu.”

Følg med på deres Facebook side her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerringen // Tom Pedersen