Vil du hellere drikke champagne og spise blinis til dronningens nytårstale, end svede over komfuret nytårsaften?
Så har Helles Køkken i Hadsund din ryg: Du kan bestille en lækker nytårsmenu til årets sidste aften, den blot skal varmes.
Der er appetizer, forret og hovedret for 325 kr. pr. person:
Appetizer:
- Blinis med kaviar, f.eks. til dronningens nytårstale
Til forret står menuen på tapas:
- Urtegravede laks med syltede sennepskorn
- Rejer og pynt
- Sprængt og røget gåsebryst med tyttebær creme og syrlige agurker
- Spansk Lomo og komælksost
- Trøffelmayo, aioli og grov flutes
Hovedretten byder på en lækker servering med kalv:
- Helstegt kalvemørbrad med broccolitimbale og syltede brombær.
- Små kartofler vendt med brunet smør, persille, havsalt og hasselnødder
- Svampemix med timian og morkelsauce
Der kan desuden tilvælges forskellige former for desserter og natmad til senere på aftenen.
Du kan bestille nytårsmenu fra Helles Køkken til minimum 4 personer her