Slip for maset: Helles Køkken sørger for nytårsmenuen

Profilbillede
dato

Vil du hellere drikke champagne og spise blinis til dronningens nytårstale, end svede over komfuret nytårsaften? 

Så har Helles Køkken i Hadsund din ryg: Du kan bestille en lækker nytårsmenu til årets sidste aften, den blot skal varmes. 

Der er appetizer, forret og hovedret for 325 kr. pr. person: 

Appetizer:

  • Blinis med kaviar, f.eks. til dronningens nytårstale 

Til forret står menuen på tapas: 

  • Urtegravede laks med syltede sennepskorn
  • Rejer og pynt 
  • Sprængt og røget gåsebryst med tyttebær creme og syrlige agurker 
  • Spansk Lomo og komælksost 
  • Trøffelmayo, aioli og grov flutes

Hovedretten byder på en lækker servering med kalv: 

  • Helstegt kalvemørbrad med broccolitimbale og syltede brombær.
  • Små kartofler vendt med brunet smør, persille, havsalt og hasselnødder
  • Svampemix med timian og morkelsauce

Der kan desuden tilvælges forskellige former for desserter og natmad til senere på aftenen. 

Du kan bestille nytårsmenu fra Helles Køkken til minimum 4 personer her 

Kilde: Fjordavisen