Seneste regnskab fra HELLES KØKKEN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

HELLES KØKKEN ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 46.252 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HELLES KØKKEN ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUT. KLOAKMESTER THORSTEN IVERSEN, HADSUND ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 379.144 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUT. KLOAKMESTER THORSTEN IVERSEN, HADSUND ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MOLHØJ EL ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 84.421 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2018 til 30. september 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MOLHØJ EL ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Hadsund-Hobro Undervognscenter ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 57.221 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Hadsund-Hobro Undervognscenter ApS en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


M. J. AUTOSERVICE HADSUND A/S i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde M. J. AUTOSERVICE HADSUND A/S en bruttofortjeneste på 9,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler