Seneste regnskab fra Bach & Jensen Montage ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Bach & Jensen Montage ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 353.117 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 14. august 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SLEFTERSYN ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 312.167 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SLEFTERSYN ApS en bruttofortjeneste på 896.401 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE BARKMANN ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 192.864 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE BARKMANN ApS en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


K F SERVICECENTER ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -39.985 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde K F SERVICECENTER ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Thygesen El Service ApS i Hadsund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 112.898 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Thygesen El Service ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler