Ridesporten i Hadsund styrkes med hjælp fra nordjysk fond

Foto: PR.
dato

Rideklubben Hadsund har modtaget en økonomisk håndsrækning fra den nordjyske velgørende fond, Melsen Fonden. Donationen er brugt på en større renovering af klubbens springbane, som netop er indviet, og dermed kan hesteinteresserede nu glæde sig over bedre forhold for både ridesporten og hestene. 

Siden 2004 har Rideklubben Hadsund været et samlingspunkt for hesteentusiaster i alle aldre, der ønsker at udøve deres passion for heste og ridning.

Rideklubben tilbyder derfor opstaldning, aktiviteter og undervisning i spring og dressur for såvel børn, unge og voksne, og nu er der gode nyheder i vente for klubbens medlemmer og øvrige ridesportsinteresserede i Hadsund-området.

Den nordjyske fond, Melsen Fonden, har nemlig doneret 100.000 kroner til renoveringen af rideklubbens springbane, som blandt andet bruges i forbindelse med undervisning og afholdelse af ridestævner.  

- Det har været et stort ønske for os at opgradere vores springbane, da vi har haft udfordringer med banens tilstand, som desværre har været til gene for både heste og ryttere. Vi er derfor utrolig taknemmelige for Melsen Fondens donation, som har været en stor hjælp i forhold til at realisere vores ønske, siger Mette Aakjær Mousten, der er formand for Rideklubben Hadsund og uddyber: 

- Springbanen bruges hele året rundt af såvel nybegyndere som øvede, og derfor er det vigtigt, at vi har en bane, som lever op til vores egne og medlemmernes behov. Tidligere var banen for blød og tung at ride på, hvilket er dårligt for hestenes ben og som samtidig gør det svært for ryttere at navigere i sving. Det er der nu taget højde for, og det betyder, at vores springbane i dag er markant forbedret til gavn for ryttere og hestenes velfærd.

Rideklubben Hadsund har omkring 170 medlemmer samt 20 opstaldede heste, og da Melsen Fonden blandt andet yder økonomisk støtte til forbedring af dyrs forhold samt til samfundsmæssige og velgørende formål, er donationen til rideklubben særdeles velvalgt:

- Hos Melsen Fonden sætter vi stor pris på Rideklubben Hadsunds arbejde for at fremme ridesporten og deres hensynsfulde omgang med hestene. Vi er derfor glade for at kunne imødekomme rideklubbens ønske og således medvirke til at forbedre dyrevelfærden i Nordjylland, samtidig med at vi bakker op om et stærkt foreningsliv, siger bestyrelsesmedlem i Melsen Fonden, Kurt Møller.  

Den nye springbane blev officielt indviet lørdag den 30. september i forbindelse med et klubstævne.

Kilde: Melsen Fonden | Publicity
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.