Nybolig lancerer boligskat-beregner: Se hvordan de nye vurderinger påvirker din økonomi

Foto: Nybolig. Fra 2024 vil der træde nye boligskatteregler i kraft. Tag Nyboligs boligskatteberegner i brug og få et estimat af, hvad du kan forvente at betale i boligskat i 2024, samt om du muligvis er berettiget til en skatterabat.
Profilbillede
dato

I en tid præget af forandringer inden for boligmarkedet har Nybolig trådt frem som en foregangsfigur ved at introducere en innovativ boligskat-beregner.

Dette værktøj vil give boligejere en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan de nye vurderinger vil påvirke deres økonomi eller salg af ejendom.

Beregneren, der er tilgængelig på Nyboligs hjemmeside, kommer som en respons på den forvirring, der har omgivet de seneste ændringer i boligvurderinger. Rasmus Skeel, indehaver og ejendomsmægler MDE i Nybolig Hadsund, udtaler:

"Beregneren er lavet i kølvandet på den store forvirring, der har været i forbindelse med de nye boligvurderinger. Vi har derfor sat os godt ind i det og sidder klar til at svare på spørgsmål omkring dette såfremt man har nogle."

Fra 2024 vil der træde nye boligskatteregler i kraft. Tag Nyboligs boligskatteberegner i brug og få et estimat af, hvad du kan forvente at betale i boligskat i 2024, samt om du muligvis er berettiget til en skatterabat.

Lysere og mere stabile fremtidsudsigter
Rasmus Skeel deler også optimistiske udsigter for det kommende år:

"Vi kan samtidig meddele, at boligmarkedet ser ud til at have stabiliseret sig nogenlunde efter en hektisk rutchebanetur i løbet af 2023, og vi forventer og håber derfor på et godt og stabilt 2024 med masser af bolighandler."

Han opfordrer boligejere til at bruge beregneren og være forberedt på de potentielle ændringer, der kan opstå som følge af de nye vurderinger:

"Det er også i 2024, vi får den virkelig virkning af de nye vurderinger at se, og det er derfor en god idé allerede nu at få tjekket op på, om ens skat vil stige eller falde. Står man til en større stigning, kan det være fordelagtigt at sælge ejendommen i år."

For yderligere information eller spørgsmål omkring de nye boligvurderinger og den tilhørende beregner, opfordrer Rasmus Skeel til at kontakte Nybolig Hadsund direkte på telefonnummeret 98 57 15 57.

Du finder meget mere om Nybolig Hadsund på deres Facebookside og hjemmeside, eller ved at besøge dem på adressen Storegade 17, st. Tv i 9560 Hadsund.

Kilde: Nybolig Hadsund