Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Hadsund - mandag den 24. maj

Profilbillede

Hadsund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tragisk brand i Hobro

To børn afgik d. 24. maj 2021 ved døden i forbindelse med en tragisk brand i et hus i Hobro. Gentagne redningsforsøg var forgæves. Læs mere her.

Bøder for at overtræde forsamlingsforbuddet

Nordjyllands Politi er i færd med at udstede bødeforlæg til 45 personer, der i weekenden i Hjørring overtrådte forsamlingsforbuddet. Læs mere her.

Jomfru Ane Gade bliver midlertidigt hot spot

Nordjyllands Politi indfører fra i morgen, torsdag d. 20. maj 2021, igen et såkaldt hot spot i og omkring Jomfru Ane Gade. Hot spottet er midlertidigt – det vil sige, at det gælder foreløbigt indtil 31. maj 2021. Der opsættes skiltning til at markere det. Læs mere her.
 

Indbrud i villa 

Fredag 21. maj blev der anmeldt indbrud i en villa i Vodskov. Man havde forsøg at bryde ind via terrassedøren. Forgæves. 

Derpå brød man et skur bag huset op, hvorfra der var stjålet diverse elværktøj. 

Tyveri af båd 

En bådtrailer og en båd er stålet fra sin plads på Hadsund Lystbådehavn. 

Tyveriet er anmeldt 23. maj kort efter kl. 06.00. 

Indbrud i udhus 

I løbet af weekenden er der stjålet en hel del elværktøj ved et indbrud i et udhus i Alstrup nær Brønderslev. 

Man var kommet ind via ulåst dør, og gerningsstedsundersøgelsen viste, at der var spor af færden i alle rum. 
 

Færdselsuheld på motorvej

Søndag kl. 13.48 skete et mindre færdselsuheld, idet en bilist mistede herredømmet over sit køretøj, idet der blev bremset ved nylagt asfalt, cirka 200 meter syd for Limfjordstunnelen i det nordgående spor. Herved skete en påkørsel af en anden trafikant. Dog skete ingen personskade, men der forestod et oprydningsarbejde.  

En time efter var oprydningen afsluttet, og politiet kunne forlade stedet.

Kør forsigtigt derude
 

Spirituskørsel

En af politiets patruljer stoppede søndag omkring kl. 17.35 en personbil omkring Ålevej i Ranum, fordi man mistænkte bilisten for at køre påvirket. Og blandt andet en alkometertest viste, at bilisten var påvirket over tilladte. Derfor blev vedkommende anholdt med henblik på at få taget en blodprøve, der skal fastslå endelig promille. 

Don’t drink and drive.

Tyveri fra byggeplads 

Fra en byggeplads er der i løbet af weekenden eller ugens løb stjålet diverse effekter fra en byggeplads på Kringelbækvej i Løkken: rullestilads med stråstivere, gelænder og gangbrosplader. 

Ring 114, hvis du set noget. 

Musik til ulempe

Sent søndag aften, omkring midnatstid, indgik der melding om musik til ulempe i Karolinelund i det centrale Aalborg. En patrulje blev sendt til stedet, og man antraf en person, der slukkede for musikken. 
 

Politiet tweeter fra den skarpe ende i 16 timer

Fra fredag morgen, d. 21. maj 2021, kl. 07.00 kan borgerne frem til kl. 2300 komme helt tæt på det nære politiarbejde fra to patruljer hos Nordjyllands Politi. I det tidsrum vil der nemlig blive udsendt live-beskeder fra patruljerne via politikredsens profil på det sociale medie, Twitter. Læs mere her.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi