Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Hadsund - fredag den 12. februar

Profilbillede

Hadsund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterforskning – Nye vidner søges i sag om 10-årigs kortvarige forsvinding: Så du drengen og manden?


Nordjyllands Politi efterforsker fortsat i den sag, hvor en 10-årig dreng d. 7. februar 2021 kortvarigt af en ukendt mand blev ført bort fra sit hjem på Pallesvej i Frederikshavn – kort efter vendte drengen uskadt hjem. Og nu søger efterforskerne særligt vidner, der har set dem på den rute, som manden og drengen gik, da de havde passeret Søndergade. Ring 114, hvis du oplysninger i sagen. 
Læs mere på politi.dk

 

Efterforskning – Hærværk mod nærstation på Grønlands Torv


Den 10. februar 2021 skete et tilfælde af hærværk mod den nye nærstation på Grønlands Torv 1 i Aalborg SØ. En enkelt rude blev knust og flere blev forsøgt knust. Politiet søger vidner.
Læs mere på politi.dk

 

Pressemeddelelse – Indbrud falder fortsat, men vinterferien nærmer sig


Tendensen med lav indbrudskriminalitet synes at fortsætte i politikredsen her i 2021. I januar måned og indtil 10. februar 2021 havde politikredsen kun 74 indbrud i privat beboelse mod 167 i tilsvarende periode året før. Men nu står vinterferieugerne uge 7 og især 8 for døren – og det kan betyde øget risiko for indbrud i det nordjyske.
Læs mere på politi.dk

 

Pressemeddelelse – Borger greb ind og reddede liv


Om formiddagen lørdag den 30. januar 2021 var 51-årige Ina Ritter, som så mange gange før, ude for at lufte sin hund i Hadsund. Tilfældigt passerede hun en nærliggende adresse, hvor der var udbrudt brand i en garage. Ina hørte et svagt råb om hjælp, hvilket fik hende til at gå frem mod stedet.
Læs mere på politi.dk

 

Pressemeddelelse – Aflever din peberspray i Nordjyllands Politis ekspeditioner


Siden 1. januar 2019 har man lovligt kunnet købe en peberspray til selvforsvar i eget hjem. Men fra den 1. februar 2021 rulles ordningen tilbage – og som borger kan man frem til den 31. marts 2021 aflevere sin peberspray hos Nordjyllands Politi.
Læs mere på politi.dk

 

Astrup – spirituspåvirket knallertfører uden førerret anholdt


Torsdag den 11. februar om aftenen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en knallertfører netop var væltet på en vej i nærheden af Astrup. Ifølge anmelder kørte knallertføreren kort efter noget usikkert videre, hvorfor anmelder mente, der muligvis var tale om en påvirket fører.

En patruljevogn rykkede derfor ud efter knallertføreren, som ifølge anmelder kort efter havde besluttet sig for at holde ind til siden.

Da politiet ankom, kunne de heldigvis konstatere, at knallertføreren kun havde modtaget mindre knubs i forbindelse med hans styrt. Men da der var mistanke til påvirket kørsel, instruerede betjentene derefter føreren i at deltage i en narkometertest og en alkometertest.

Narkometertesten gav ikke udslag – men det gjorde alkometertesten derimod. Det viste sig, at knallertføreren havde en promille over 1,0, hvilket er betydeligt højere end den tilladte promille på 0,5. 

 

Betjentene observerede derudover, at knallertføreren allerede var frakendt førerretten til knallert i forbindelse med en tidligere hændelse. Knallerten havde ej heller den lovpligtige forsikring, og så var den ikke indregistreret.

 

Politiet sigtede og anholdt derved den 43-årig knallertfører for følgende:

 • Spirituskørsel
 • Kørsel i frakendelsestiden
 • Mangel på forsikring
 • Mangel på indregistrering


Den sigtede blev derefter kørt til skadestuen, hvor man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Sådan er du med til at forhindre spirituskørsel

 • Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
 • Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
 • Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

Aalborg – narkopåvirket bilist sigtet for tyveri af nummerplader


Under kørende patrulje gav patruljevognens systemer udslag, da en parkeret bil i nærheden havde nummerplader på, der var registreret som tilhørende et andet køretøj. Politiet henvendte sig derfor til bilens fører, der var at træffe i den parkerede bil på Øster Sundby Vej i Aalborg fredag den 5. februar ved midnatstid. 

Føreren, en 36-årig mand, viste sig at være kendt af politiet. Grundet hans snøvlende tale samt slørede øjne, fik betjentene hurtigt mistanke til, at føreren muligvis var påvirket af narkotika. En alkometertest blev derfor udført.

Og ganske rigtigt – føreren var tilsyneladende påvirket af amfetamin under kørsel.

Betjentene kunne derudover se, at bilen hverken var forsikret eller indregistreret, samt at føreren af bilen ikke havde gældende førerret til personbil.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for følgende:

 • Tyveri af nummerplader
 • Narkopåvirket kørsel
 • Kørsel uden førerret
 • Mangel på forsikring
 • Mangel på indregistrering

Betjentene hjalp derefter den sigtede ind på bagsædet af partuljevognen med skadestuen som destination, hvor man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Svenstrup J – sølvtøj stjålet ved indbrud i bolig


Et indbrud fandt sted på Gråstenvej i Svenstrup J mellem onsdag den 10. februar kl. 15:00 og torsdag den 11. februar kl. 12:00. En ukendt gerningsmand skaffede sig her adgang til en bolig ved at afliste et vindue med en skruetrækker, hvorefter man gennemrodede huset for værdier. Blandt de stjålne genstande var diverse former for sølvtøj. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad hoveddøren.

Har du set mistænkelig færden på Gråstenvej i Svenstrup J? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi