Kilde: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Hadsund - torsdag den 25. juni

Hadsund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i butik

Torsdag morgen modtog politiet anmeldelse om at der var brand i en butik på Mariagervej i Hadsund. Det viste sig ikke at være i butikken der var brand, men til gengæld i et større Skt. Hans bål bag butikken. Bålet var blevet antændt af ukendte gerningsmænd og bålet blev slukket af brandvæsenet. Der var ingen materielle skader.

Spirituskørsel

Torsdag aften en times tid efter midnat bemærkede en patrulje på Fynsgade i Hjørring et køretøj. Ved kontrol af køretøjet og føreren viste det sig, at han havde indtaget så meget spiritus, at han ikke på lovlig vis kunne føre køretøjet. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelig fastsættelse af promillen.


Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kort før kl. 1800 blev der standset en bil på Sæbyvej i Hjørring. Da patruljen henvendte sig til føreren, syntes patruljen, at føreren havde en mistænkelig adfærd. Han blev narkotestet og testen gav udslag for kokain. Føreren blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld med spirituspåvirket fører

Onsdag aften kl. 2145 modtog politiet en anmeldelse om, at et køretøj kørte slingrende på Frederikshavnsmotorvejen i sydgående retning. Føreren havde påkørt et vejskilt og var fortsat videre ad motorvejen. Køretøjet blev standset på afkørsel 14 ved Flauenskjold. Føreren var var påvirket af både narko og spiritus. Han var i forvejen frakendt førerretten.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Simon Lunau sl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk