Morten nyder at være selvstændig og det ansvar, der medfølger

Profilbillede

Morten Rytter Hansen er 27 år gammel og selvstændig erhvervsdrivende. Han er købmand i Hadsund, hvor han driver den lokale Rema 1000.

Vejen hertil har ikke nødvendigvis været ligetil eller planlagt: “i starten vidste jeg ikke, hvad jeg skulle være, men jeg vidste, at jeg helt sikkert gerne ville være selvstændig”, fortæller han om sine tidlige karrieredrømme.

Og så alligevel gav det ret god mening, at Morten endte som selvstændig købmand allerede i så tidlig en alder. Han har nemlig over 10 års erfaring i Rema 1000, for han startede som flaskedreng i Randers allerede som 15-årig. Efter 6 år her, var han souschef i Kruså, for derefter at være souschef i Rema 1000 i Romalt i 3,5 år. Det var også under sin tid i Romalt, at Morten tog den 2-årige talentuddannelse, som er den interne leder- og købmandsuddannelse i Rema 1000.

I dag står Morten som købmand i Hadsund og nyder det i samme grad som tidligere:
“Jeg har altid synes, det var sjovt at arbejde i butikken”. Morten har ikke bare sat pris på livet som ansat i Rema 1000, men også som selvstændig - “I Rema 1000 har vi en utrolig stor frihed til at drive butikkerne, som vi gerne vil - og dét vægter jeg utrolig højt”.

Ikke blot betyder det at være selvstændig - og at være sin egen lykkes smed - meget for Morten. Det er også hans motivationskilde, hvorfor han går til opgaven med stor seriøsitet og ansvarsbevidsthed.

“Det vigtigste i mit arbejde er at skabe en god butik med glade og dygtige medarbejdere. Jeg arbejder for, at det skal være et godt og ordentligt sted at være, og jeg forsøger at skabe nogle rammer for mine medarbejdere, som giver dem frihed til udvikling”, fortæller han, om tilgangen og værdierne han har, i forbindelse med sit arbejde som købmand.

Et andet vigtigt element i Mortens arbejde er kunderne - “Det er jo bare herligt at gøre mange kunder glade ved at sælge en masse gode varer til dem”.

Netop kunderne og lokalområdet går Morten også meget op i. Han er selvstændig købmand med stor opbakning fra Rema 1000 Danmark, hvorfor han også til daglig kan drive butikken efter egne principper - og dermed tilpasse den til lokalområdet og kunderne. Ønsket om at blive de lokales foretrukne købmand er stor, og af denne grund har han og kæresten også planer om - indenfor nærmeste fremtid - at flytte til byen fra Randers for selv at blive en oprigtig del af lokalsamfundet.

Der er vist ingen tvivl om, at Morten nyder tilværelsen som selvstændig købmand i Hadsund. Det understreges tydeligt, hvilke højdepunkter han kigger tilbage på: “uddannelsen og erhvervelsen af egen butik”, lyder det fra den unge købmand. 

Rema 1000 Hadsund har adresse på Jernbanegade 6 og her går man aldrig forgæves hvis man er på jagt efter et knaldgodt tilbud. 

Se de nyeste tilbud på deres Facebook side her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Rema 1000 Hadsund // Morten Rytter Hansen