Mariagerfjord Golfcenter inviterer til julefrokost - og Kim Larsen show

Profilbillede
dato

Lørdag den 11. december inviterer Mariagerfjord Golfcenter til julefrokost kombineret med storslået underholdning. 

Julefrokost-tiden er småt ved at melde sin ankomst, og i den anledning kan du nu komme med til Mariagerfjord Golfcenters julefrokost, der i år også byder på Kim Larsen showet “Som et strejf af en dråbe - en historie om Kim Larsen”. 

Julefrokostens program starter med, at dørene åbner klokken 17.30, hvorefter første sæt af “Som et strejf af en dråbe” går i gang klokken 18.00. Showet er en fortælling om Kim Larsen i musik og anekdoter, hvor Peter Wildmand vil spille på guitar og synge, mens Karsten og Jan fortæller. Klokken 19.00 vil der være spisning, som byder på helt traditionelt julefrokost - og klokken 21.00 vil andet sæt af showet blive spillet. 

“Som et strejf af en dråbe” indeholder udelukkende Kim Larsen og Gasolin sange, hvor show vil blive kombineret med fællessang. 

Klokken 22.00 vil der blive spille 2 x 45 minutters dansemusik, der blandes med musik fra et tre-mands-band, og så vil aftenen blive rundet af klokken 01.00. 

Det koster 250 kroner at deltage, og dette er uden drikkevarer. Det er kun muligt at deltage ved reservation - og hvis du gerne vil have fat i billetter, kan du finde mere information her.

Kilde: Redaktionen