Fiskebutik med udsigt over bådehavnen

Profilbillede
dato

Havnens Fisk i Øster Hurup er et hyggeligt udendørs spisested, en fiskebutik med eget røgeri - og så har de en fantastisk udsigt over havnen.

Havnegrillen ligger lige ved siden af havnens legeplads. Her er der både plads til at spise inde og ude. De to butikker beliggende Havnen 42 og 43 ligger skråt overfor hinanden og ejes af Ib og Charlotte Bøgh Andersen.

Charlotte og Ib Bøgh Andersen fortæller: 

"Vi havde drevet tankstationen Go on i Øster Hurup siden 2010. I 2014 blev vi kontaktet, om vi var interesseret i at overtage grillbaren på havnen. Vi sagde ja tak, og åbnede grillbaren i 2014, mens vi drev tanken videre. I 2016 overtog vi også fiskebutikken, som ligger lige overfor grillbaren. I 2018 solgte vi tanken for at koncentrere os 100% om vores to butikker på havnen, som vi prøver at køre hele året rundt", fortæller Charlotte.

Hun har haft med mad og køkkenbranchen at gøre, siden hun var 12 år - og hun brænder for det, hun laver.

"Det gør vores medarbejdere også. Det er ikke bare et arbejde for os. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø med vores medarbejdere - og det betyder alt for os” tilføjer hun.

"Øster Hurup er jo sæsonbetonet og vi valgte i starten at holde lukket om vinteren", fortæller Charlotte, der står for den daglige drift, mens Ib står for røgeriet.

"I starten havde vi lukket i januar og februar, men efterhånden som tiden gik, fandt vi ud af, at vi kunne holde det hele kørende i weekenderne og at vores kunder var glade for at vi havde åbent med friske fisk og røgvarer. I Havnegrillen holdt vi fast i vores fredagsmenuer, som er blevet bakket godt op af vores kunder"

"Vi har mange kunder. Turister, der runder havnen om sommeren - og samtidig nyder vi godt af opbakningen fra de lokale. De er virkelige gode til at støtte os" 

"Lige nu - på grund af corona-restriktionerne - holder vi fiskebutikken åbent i weekenderne, hvor vi selvfølgelig har vores røgvarer, hjemmelavede frikadeller, sild og salater, men samtidig også alt i take away. Vi har måtte lukke Havnegrillen, mens corona-restriktionerne er her, men sælger vores grillmad og fredagsmenuer fra fiskebutikken, så folk ved, at vi er her, indtil vi får lov at åbne igen".

"I fiskehandlen er der et mindre fast sortiment af friske fisk", fortæller Charlotte.

"Vi har ikke et kæmpe udvalg af alle slags fisk, men vi tager det hjem på bestillinger. Så hvis der spørges efter hele jomfruhummer, hellefisk eller pighvar og andet specielt, er det noget, vi bestiller hjem til kunden".

Hos Havnens Fisk finder man nyrøget fisk fra eget røgeri, forskellige fiskesalater, hjemmelavede frikadeller, samt et stort udvalg af sandwich og de meget populære stjerneskud.


"Vi er også begyndt med fredagsmenuer i fiskebutikken såsom fisketapas, sushi og andre ting vi finder på", fortæller Charlotte, der også elsker at eksperimentere med nye menuer, som for eksempel 'Vild med dans'- og 'X-Factor’- menuer.

Havnens Fiskemand er blevet en populær pendant til kage- eller pålægsmanden, hvor fisk anrettes på en lækker nybagt bund.

Fiskemanden fås i en almindelig og i en luksus-udgave og i størrelser fra 5 til 12 personer.

"Den skal man lige huske at bestille mindst dagen før man skal bruge den", forklarer Charlotte.

"Vi sælger også meget take away, som vores fiskefrikadeller og croissanter med hummer- eller rejesalat og vores stjerneskud, som folk tager med sig i sommerhuset, sammen med hjemmelavede salater og forskellige slags sild til frokostbordet".

"Vi kan meget mere end bare at være en lille fiskebutik og grillbar", fortæller Charlotte.

"Vi tager imod bestillinger på almindelig god dansk mad ud af huset. For eksempel en treretters menu, som ikke kun er fisk, eller helstegt pattegris, tyndstegsfilet, eller hvad folk måtte ønske. Alt sammen hjemmelavet fra bunden med råvarer af høj kvalitet. Vi er meget åbne overfor, hvad vores kunder ønsker - og vi sammensætter helst ud fra deres ønsker".

"Vi kommer også gerne med forslag til buffet, fiskeanretninger, pålægs- og osteborde eller menuer til særlige anledninger og begivenheder", slutter Charlotte Andersen der byder alle velkommen.


Man kan besøge Havnens fisk i Øster Hurup eller se mere på Facebook 

Eller kontakt på mail: havnensfiskoh@gmail.com

Telefon: 22463227

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Havnens Fisk & Grill // Charlotte Bøgh Andersen