Et lille tømrerfirma med store projekter

Profilbillede
dato

Bach & Jensen Montage tilbyder alt indenfor nybyggeri, renovering, døre,vinduer, gulve, montering og tagarbejde med mere.

Bach & Jensen er håndværkere. De giver gerne tilbud og rådgiver om småting, men deres styrker ligger i det håndværksmæssige.

 - Vi vil gerne være dem, der udfører et ordentligt stykke håndværk - stort eller småt - og entrerer med byggerådgivere ved større projekter og nybygninger.

Bach & Jensen er en to-mandsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tømreropgaver i og omkring Hadsund - men, de rejser også gerne for at udføre et stykke arbejde. I øjeblikket har de en del arbejde på typehuse i Nordjylland.

- Vi bestræber os på, at vores arbejde er lavet ordentligt og til konkurrencedygtige priser. Vi bruger kun leverandører, der kan stå inde for at dét, de leverer, altid er af højeste kvalitet, fortæller Bach & Jensen, der startede som selvstændigt tømrerfirma i august 2019.

Med sig havde de en bred erfaring indenfor faget og de bestræber sig på, at arbejdet udføres ordentligt og til konkurrencedygtige priser. - Vi sætter en ære i at aflevere opgaverne til tiden.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bach & Jensen Montage