Den eventyrlige juletid er begyndt hos Mille's Heaven

Eventyrlig adventskrans med tørrede hortensia og andre blomster og græsser, samt hjemmelavet julepynt fra Mille's Heaven (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Lige nu omfavner den hyggelige juletid os alle, og et sted, der virkelig har formået at indfange den gode julestemning, er Mille's Heaven i Gjerlev.

Hos Mille's Heaven går de ikke kun op i at skabe julerier, men de gør det på en unik måde ved at bruge naturens egne materialer.

"Vi har altid den bæredygtige tilgang til alt, hvad vi laver, og derfor bruger vi den omkringliggende natur til alt, hvad vi laver. Her ved juletid, bruger vi selvfølgelig masser af gran og stedsegrønt, men vi bruger også masser af tørrede blomster og græsser," fortæller Mille og Lonnie.

Virksomheden trækker på omgivelsernes naturlige skatte og anvender dem til at skabe smukke dekorationer. I løbet af sommerhalvåret høster de selv blomster og græsser, som de tørrer for at bruge dem i deres kreationer hele året rundt.

Denne tilgang afspejler respekt for naturen og skaber unikke produkter med smukke, naturlige farver uden brug af giftige farvestoffer eller klorbade.

"Det vi laver mest til advent, er hortensiakranse sammen med andre tørrede blomster og græsser. De er eventyrlig smukke, og så er de ligeså smukke juleaften. I det hele taget, bruger vi meget de tørrede ting, hvis det er noget, der skal holde sig flot længe," lyder det fra Lonnie.


Adventskrans med tørrede blomster til en kunde (tv) og juledekorationer med tørrede blomster (th) (Foto: Privat)

Personlig julestyling
For dem, der ønsker at bringe den unikke stil fra Mille's Heaven ind i deres eget hjem, tilbyder virksomheden en personlig julestyling.

Uanset om det er til virksomheder eller private, kommer de gerne ud og skaber den perfekte ramme for den kommende hyggelige tid.

Mille og Lonnie opfordrer derfor alle, der ønsker at skabe den rette stemning derhjemme, til at kontakte dem og drage fordel af deres ekspertise og kreativitet.

Du finder meget mere om Mille´s Heaven på deres Facebookside og hjemmesideBesøg Mille´s Heaven på adressen Kondrupvej 6 i 8983 Gjerlev J.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mille´s Heaven