Rasmus vægter kunderne højest, når der skal sælges huse i Nybolig Hadsund

Profilbillede

28-årige Rasmus Skeel runder snart sin første årsdag som indehaver af Nybolig Hadsund.

Men træder vi tilbage i tiden, lå det ikke ligefrem i kortene, at fremtiden for ham skulle byde på et erhverv som ejendomsmægler. Som finansøkonom ønskede han en fremtid indenfor bankverdenen, hvorfor han jagtede praktikpladser i en bank. Da det ikke lykkedes, måtte han sadle om og søgte derfor lykken som revisor. Da det heller ikke gik, var timingen og heldet alligevel med ham.

For en dag blev han ringet op af en gammel folkeskolekammerat fra EDC i Hadsund, der mente, at de manglede en som ham hos dem. Og så tog det ellers fart for Rasmus. Han sendte en ansøgning mandag, var til samtale onsdag, fik jobbet fredag, og mandag startede han som trainee.

Tilfældighederne ville noget andet, end hvad der ellers var lagt i kortene til, “men det passer mig nu egentlig meget fint”, fortæller Rasmus.

På trods af den ændrede kurs, har det vist sig at være den rette vej for Rasmus. Han ikke blot nyder det, men “andre siger, at jeg aldrig skulle have været andet”. Så virket som ejendomsmægler har umiddelbart været et godt match for ham. I dag, snart syv år senere, kan Rasmus pryde sit CV ikke blot med titlen som finansøkonom, men også ejendomsmægler, certificeret køberrådgiver og vurderingskonsulent. Ej at forglemme hans titel som far - “det er også en god titel at have”, fortæller han med et smil.

Hverdagen i Nybolig Hadsund indebærer, som i de fleste andre ejendomsmæglerforretninger, salgsvurderinger, lånevurderinger og fremvisninger for kunder. Men i skiftet til indehaver er der for Rasmus også sket et skift på arbejdspladsen, som nu også inkluderer daglig drift af forretningen og at være chef for de ansatte.

For ikke at nævne ugens arbejdstider, der gerne render op i 60+ timer. Heldigvis nyder Rasmus sit arbejde og netop kunderne i forretningen er, hvad der driver ham.

“Det, at kunne hjælpe en kunde er, hvad jeg godt kan lide. Jeg vil hellere bruge en ekstra halv time på en kunde og give vedkommende en god behandling - så jeg ved, de er hjulpet godt på vej”.

Netop den gode kundeservice er noget Rasmus altid har gået meget op i. Som en del af arbejdsmarkedet siden 13-års alderen, og inden for servicesektoren siden 2008 er hans erfaring med kunder og kundeservice stor. Heldigvis bliver dette også lagt mærke til og sat pris på af kunderne, hvorfor han har taget sin arbejdsmoral med videre i sit daglige arbejde med kunderne hos Nybolig Hadsund.

Om fremtiden drømmer Rasmus stort, men er samtidig ydmyg omkring det. Han vil nemlig gerne være den mest sælgende mægler beliggende i 9560, “men det er jo et sindssygt højt mål, og de andre mæglere klarer det også vildt flot”. Drømmene er store, men det er højdepunkterne også

“Jeg er glad for de ting, jeg har opnået og de mange huse, jeg har solgt. Og så er det, efter min mening, også et højdepunkt at blive indehaver i en alder af 28 år”.

Corona har sat en stopper for mange ting, men ikke for Rasmus. “Vi har det alt for godt lige nu”, fortæller han om Nybolig Hadsund, der sælger huse og sommerhuse i flæng. Ikke blot kører det i butikken, men også på hjemmefronten, hvor Rasmus’ gravide kone snart bringer parrets andet barn til verden.

Se de nyeste opdateringer fra Nybolig Hadsund på deres Facebook side 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nybolig Hadsund // Rasmus Skeel